Complete maatwerk websites die alle doelen bereikt.

Meer bezoekers met een maatwerk website.

Wij van Studio Blonded zijn gespecialiseerd in het maken van maatwerk websites met gebruik van de nieuwste digitale technieken. Met meer dan 5 jaar ervaring ontwikkelen wij een digitaal product dat niet allein effectief is maar ook winstgevend dus alle doelen bereikt. Een website op maat laten maken is meer dan alleen een passende huisstijl bij uw bedrijf, met maatwerk van Studio Blonded bereikt u meer publiek. Onze op maat gemaakte website wordt op verschillende bewezen manieren geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Zo komt uw bedrijf eerder in zicht voor potentiële klanten.

Professionele uitstraling.

Een design dat goed bij uw huisstijl past en zorgt voor een fijnloze ervaring voor al uw bezoekers om op te vallen tussen uw concurrentie.

Meten is weten.

Krijg inzicht in het aantal bezoekers, hoeveel hiervan klant worden en wat de bezoekers het meeste doen op uw website zodat u deze nog meer kan optimaliseren.

Goed online vindbaar.

Een betere online vindbaarheid
met een duidelijke strategie om het maximale uit uw digitale product te halen.

Meer conversie.

Conversie kan heel belangrijk zijn, daarom gebruiken wij call-to-actions om potentiële klanten een eerste contact op te laten nemen of producten/diensten aan te laten schaffen.

Perfecte teksten.

Indien nodig schrijven wij tegen meerkosten de beste SEO-geoptimaliseerde teksten voor uw diensten en bedrijf. Uiteraard kan u dit ook zelf doen.

Altijd bereikbaar.

Gaat er alsnog iets mis of heeft u meer vragen staan wij altijd klaar om u zo goed en snel mogelijk te helpen, dit natuurlijk ook na oplevering.

Voor wie deze dienst bestemd is.

Wij maken professionele maatwerk websites voor zowel ZZP’ers en kleinere bedrijven maar ook voor kleine- en middelgrote bedrijven. Of het nu gaat om een bestaande website vernieuwen of een compleet nieuwe website maken wij van Studio Blonded doen het maar al te graag. Onze maatwerk websites zorgen er ook voor dat u opvalt tussen de online concurrentie en ook beter te vinden bent voor uw bezoekers. Kortom deze dienst is geschikt voor iedereen die graag wil groeien op online gebied. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte, wij helpen u graag verder.

De kosten.

Maatwerk.
€ 1195 / eenmalige kosten.
Maatwerk website laten maken
  • Opvallen tussen uw concurrentie
  • Pro-actief ontwikkelingstraject
  • Website passend bij uw huisstijl
  • Hulp en advies bij teksten schrijven
  • Aanmelding website bij Google
  • Website statistieken bijhouden
  • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
  • Snelheidsoptimalisatie
  • Webhosting voor 1 jaar
  • Domeinnaam voor 1 jaar

Neem meteen contact op.